4 maart – Bijenexcursie & High Cheese

Op zondag 4 maart organiseert beezzzz imkerij, in samenwerking met slowfood en kaasboerderij de Leyedaeler een bijenexcursie met aansluitend een High Cheese.
We beginnen om 12.00 uur bij de Leyerdaeler Boerderij. Koffie/Thee en honingkoek bij ontvangst. Daar doet de stadsimker zijn verhaal over de bijen + honingproeverij. Daarna maken we een prachtige wand…eling in de buurt. De wandeling is niet zo ver, dus de kinderen kunnen makkelijk mee. We gaan langs de Heemtuin in Goirle waar Rene Zebregs ((heemkring van Goirle) een en ander over het gebied vertelt. Bovendien staan daar ook nog enkele bijenkorven die we kunnen zien. Bij mooi weer kunnen we ze dan – letterlijk – zien vliegen.We sluiten de wandeling af bij de Leyedaeler boerderij, waar we verwachten rond 16.00 uur weer terug te zijn. Op de boerderij is van alles te zien en te proeven. Er is de mogelijkheid om van een High Cheese proeverij te genieten, een specialiteit van de Boerderij.
De kosten voor de bijenactiviteit en de wandeling zijn € 10,00 pp, Slow Food leden €7,50 pp, kinderen tot 8 jaar € 5,00 pk. Voor de High Cheese kunt u zich apart opgeven. Kosten € 10,00 pp extra op de eerder genoemde prijs. Adres is: De Leyedaeler, Beeksedijk 16, Goirle. www.leyedaeler.nl. U kunt zich opgeven via kempen-meierij@slowfood.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *