Bezoek ons bijenhuis


Het ELHO-bijenhuis: Atlasstraat 11b, Tilburg

Sinds enige tijd beschikken wij in Tilburg over een prachtig bijenhuis, met een speciale educatieve ruimte. Omdat deze ruimte goed is afgesloten van de bijen zelf, is de kans om gestoken te worden minimaal.

Het bijenhuis leent zich uitstekend voor de ontvangst van groepen. Ideaal voor scholen, maar zeker ook voor de start van een familiefeestje of bedrijfsuitje.

Van 1 maart tot 31 oktober is ons bijenhuis (bijna) elke zaterdagmiddag geopend van 13 tot 16 uur. Daarnaast zijn wij ook in de vakanties geregeld open. Kijkt u even boven in onze ‘agenda’

 

3 gedachten over “Bezoek ons bijenhuis

  1. Hier in de Reeshof tegenover de AH Dalem ligt al jaren een perceel braak, het is van de gemeente. Het zou mooi zijn als dit ook ingezaaid zou kunnen worden!

  2. Bijenmengsel ingezaaid, doorgeschoten kool bloeit. Maar waar blijft het gezellige gezoem van mijn vrienden ?
    Vergis ik mij of staan er minder kasten op het balkon ?
    btw, De mede van de honing die ik vorig jaar van je heb gekocht staat op fles te rijpen. En op een wit boterhammetje…goddelijk. Reken maar vast op een behoorlijke bestelling dit jaar.
    Nadat de gemeentelijke voorjaarssnoei over is, ben ik van plan hier en daar wat guerillatuinieren toe te passen. Sperciebonen en courgette voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *