Open dag op zaterdag 21 mei

Van 20 tot 22 mei is het Tilburgse weekend van de biodiversiteit. Graag verleent ook Beezzzz imkerij haar medewerking aan dit geweldige initiatief. Omdat er op zondag al heel veel gepland staat hebben wij gemeend op zaterdag een open dag te houden. Op zaterdag 21 mei dus staat de deur aan de Meelstraat (tussen 10 en 17.00 uur) open voor iedereen die graag meer wil weten over onze zoemende vriendjes.
  • De imker vertelt u graag over alle ins en outs van het bijenleven
  • U kunt meerdere imkersmaterialen bewonderen
  • U kunt echte bijen achter glas zien
  • Uiteraard zal de eerste voorjaarshoning te koop worden aangeboden
(Het platform Biodiversiteit Tilburg is opgericht in december 2010. Via deze coalitiezetten circa 40 maatschappelijke organisaties en 10 bedrijven zich in voor de lokale biodiversiteit. Voor meer informatie en het volledige programma, zie: www.biodiversiteittilburg.nl
Collegaimker Ed Jacobs zal in mei meerdere keren aanwezig zijn op de Oliemeulen (www.oliemeulen.nl)
Op zondag 22 mei zullen de meeste volkstuinen in Tilburg open zijn. De daar aanwezige zullen op dat moment ook graag hun bijenstal tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *